Referencer

Jeg har kendt Inge, siden hun kom til den første EFT Masterclass i London i 2006. Siden da har jeg haft mange muligheder for at se hende arbejde, og kan varmt anbefale hendes unikke kombination af krop psykoterapi og EFT. Inge er en meget intuitiv praktiserende psykoterapeut og bringer sine mange års erfaring inden for det terapeutiske felt til hendes sessioner med EFT. Hendes grundlæggende forståelse af kroppens visdom, sammen med hendes omfattende viden om EFT kombineret med dyb healing,en blid og tryg atmosfære gør Inges arbejde helt unikt.. Jeg kan varmt anbefale Inges arbejde og vil opfordre alle til at opleve det for sig selv.
Emma Roberts
grundlægger af The Eft-Centre, London

Mit forløb hos Inge
Efter min ulykke havde jeg angst for at gå udenfor mit hjem og jeg var på vej ind i en depression. Da jeg begyndte hos Inge var min indstilling til ulykken meget negativ. I terapiforløbet fik jeg vendt disse tanker. Nu ser jeg ulykken som en mulighed til at starte på en frisk. En mulighed for at give mig selv en velfortjent pause i mit før så travle liv og en mulighed for at reflektere over, hvem jeg er og hvor jeg gerne vil hen i mit liv.
Vi arbejdede med min angst og lidt efter lidt virkede verdenen udenfor ikke så frygtindgydende mere. I dag kan jeg helt roligt gå ude blandt mennesker
– helt uden angst.
I begyndelsen troede jeg kun at jeg skulle til terapi og snakke om den ulykke jeg var blevet udsat for, men som forløbet skred frem, kom ting fra fortiden op til overfladen. Episoder, som ikke havde noget med ulykken at gøre. Det var nødvendigt at få vendt disse problemer og bearbejdet dem, for at jeg kunne finde ro i mig selv.
Terapiforløbet begyndte altså med bearbejdelsen med ulykken og derefter startede en fantastisk rejse. En rejse, hvor jeg lærte mere om mig selv. Jeg er rigtig glad for at have fået denne mulighed. Inge er rigtig god til at lytte og forstå ens livssituation. Hun er klog på livet og har en god evne til at få én til se det positive ved en umiddelbar negativ hændelse. Hun får én til at se positive muligheder i situationer, man aldrig selv havde kunnet få øje på. Med andre ord føler jeg at man virkelig arbejder effektivt med sig selv hos Inge. Jeg føler jeg trygt kan arbejde med Inge og at intet er forkert i hendes sessioner. Personligt synes jeg at jeg har gjort store fremskridt under terapiforløbet. Jeg betragter nu ulykken som en positiv hændelse – en chance for at starte på en frisk, min angst er væk og jeg har fået en større selvindsigt samt indre ro.
Jeg er rigtig glad for at jeg fandt Inge.
Tak Inge.

Inges guidning igennem EFT processen foregår ubesværet og nænsomt. Inge har en fantastisk evne til at hjælp en til at finde de rette ord og benævnelser for det, der kan være svært at formulere præcist. Efter sessionen har jeg følt mig lettet og energifyldt og oplevet, at det, der en time forinden føltes som en uoverstigelig barriere er blevet vendt til noget jeg sagtens kan tage fat på og klare.
Anni Skovby
Leder